Juhla- ja hääpukujen korjaukset

Ompelimostani saat ammatitaitoisen mallinmuutos- ja korjauspalvelun juhla- tai hääpuvullesi. 

Usein hää- ja juhlapuvut vaativat korjausompelua istuakseen täydellisesti, koska jokainen meistä on yksilöllinen. Vähintään helman kanssa tulee yleensä ongelmia. Hyvä helman pituus on noin 1-2cm maasta, jotta puvulla olisi helppo liikkua, mutta puku näyttää silti täyspitkältä.

Ajoissa liikenteessä

Varsinkin hääpuvun muokkauksen kanssa on hyvä olla ajoissa liikenteessä, suosittuina aikoina jopa kuukausia ennen. Voit varata ajan ja tulla näyttämään pukua hinta-arvion saadaksesi jo hyvissä ajoin ja korjauttaa puvun vasta lähempänä juhlapäivää.

Varaathan hää- sekä juhlapukujen korjauksiin hyvin aikaa. Isot korjaukset ja mallinmuutokset saattavat vaatia kahdesta kolmeen sovituskertaa eli noin 2-4 viikkoa tai suosituimpina aikoina jopa pidempään, koska aina sopivia aikoja ei löydy heti kalenterista.

Teen mahdollisuuksieni mukaan myös kiirekorjauksia, mutta jo asiakaan oman mielenrauhan takia varsinkaan hääpuvun korjausta ei kannata jättää viimeisille viikoille.

Sovitukseen mukaan

Otathan sovitukseen mukaan ne kengät ja rintaliivit, joita aiot pitää juhlapäivänäkin. Korjaukset tehdään näille koroille ja muodoille istuvaksi. Eri liiveillä istuvuus saattaa olla aivan erilainen, joten noutosovituksessa sinulla tulisi olla samat alusvaatteet ja kengät, jotka olivat korjaussovituksessa. Jos haluat käyttää puvun alla alushametta ota se myös mukaan jo ensimmäiseen sovitukseen. Vanne ja tyllihameet nostavat aina helmaa ylöspäin.

Hinta

Valitettavasti en voi antaa tarkkaa hinta-arviota puhelimitse tai sähköpostitse. Korjaushintaan vaikuttaa moni asia, jotka näen vasta sovituksessa ja puvun rakenteet nähtyäni. Voit varata ajan 15 minuutin ilmaiseen konsultointiin.  Näin saat muutos/korjaustöille hinta-arvion ja voit tehdä päätöksesi puvun korjauttamisesta.

Tässä muutamia suuntaa-antavia hintoja: