Ajanvaraus

Ajanvaraus isoihin sovituksiin esim.  hää-, juhla- ja vanhojentanssipuvuille.


Ajanvaraukset Touko – Elokuujuhliin vain sähköpostilla tai soittamalla.
0445604933
ompelimo@suvivalante.fi

Lisätieto kenttään on aina hyvä laittaa onko kyseessä hääpuku, juhlapuku, hinta-arvio ja vähän mitä korjataan esim. kavennus, päästö, olat tai helma. Mielellään myös juhlapäivä niin pääsen paremmin varautumaan aikatauluun.

Varaathan myös 15min maksuttomaan hinta-arvioon/konsultaatioon 1h ajan. Huomaathan ettei pelkkä hinta-arvio sisällä sovitusta mutta ajanvarauksessa on aikaa sovitukseen jos päätät jättää puvun heti korjaukseen.

Valitsevan tilanteen takia toivomme että tulet sovituksiin yksin mutta voit toki ottaa yhden seuralaisen mukaan katsomaan sovitusta jos haluat.

Huomioithan että ompelimossa voi asioida myös muita asiakkaita. Ompelimo on avoinna ilman ajanvarausta ti-to klo 12-16. Rauhallisimmat ajat ovat aukioloaikojen ulkopuolella.

Jos et löydä mieleistäsi aikaa voit soittaa tai laittaa viestiä.

2021 Hääpukujen korjaukset:  Olethan hyvissä ajoin liikenteessä varatessasi ensimmäistä tapaamista. Moni juhla on nyt siirtynyt tulevaan kesään. Touko-Elokuu on aina ruuhkaisinta aikaa. Varattava aika on hyvä olla 2-4kk ennen häitä. Voit olla minuun myös yhteydessä sähköpostilla. Liitteeksi on aina hyvä laittaa kuva puvusta. Näin saan paremman kuvan sisään tulevasta työstä ja voimme yhdessä miettiä sopivan ajan milloin tulet puvun kanssa käymään. 

Voit varata myös ajan ilmaiseen 15min hinta-arvioon jolloin käydään vähän läpi mitä korjattaisiin ja millaisella aikataululla työ tehtäisiin. Huomaathan ettei hinta-arvio sisällä sovitusta.

 0445604933

ompelimo@suvivalante.fi