Ajanvaraus

Ajanvaraus isoihin sovituksiin esim.  hää-, juhla- ja vanhojentanssipuvuille.

Ajanvarauskalenterista löydät Elokuu-Joulukuun 2022 ajat.


Voit varata ajan myös sähköpostitse.

Laitathan kuvan puvusta, tiedon juhlapäivästä ja mitä puvulle olisi tarve mahdollisesti tehdä.

Laitan sinulle tiedon millä aikataululla puku tulisi tuoda korjaukseen ja vapaat ajat.

 ompelimo@suvivalante.fi

2022 Hääpukujen korjaukset:  Olethan hyvissä ajoin liikenteessä varatessasi ensimmäistä tapaamista. Moni juhla on nyt siirtynyt tulevaan kesään. Touko-Elokuu on aina ruuhkaisinta aikaa. Varattava aika on hyvä olla 2-4kk ennen häitä. Voit olla minuun myös yhteydessä sähköpostilla. Liitteeksi on aina hyvä laittaa kuva puvusta. Näin saan paremman kuvan sisään tulevasta työstä ja voimme yhdessä miettiä sopivan ajan milloin tulet puvun kanssa käymään. 

Voit varata myös ajan ilmaiseen 15min hinta-arvioon jolloin käydään vähän läpi mitä korjattaisiin ja millaisella aikataululla työ tehtäisiin. Huomaathan ettei ilmainen hinta-arvio sisällä sovitusta.

Jos et löydä mieleistäsi aikaa voit soittaa tai laittaa viestiä.

Ajan varaaminen:

Lisätieto kenttään on aina hyvä laittaa onko kyseessä hääpuku, juhlapuku, hinta-arvio ja vähän mitä korjataan esim. kavennus, päästö, olat tai helma. Mielellään myös juhlapäivä niin pääsen paremmin varautumaan aikatauluun.

Varaathan myös 15min maksuttomaan hinta-arvioon/konsultaatioon 1h ajan. Huomaathan ettei maksuton hinta-arvio sisällä sovitusta mutta ajanvarauksessa on aikaa sovitukseen jos päätät jättää puvun heti korjaukseen. Sovituksellinen hinta-arvio / konsultaatio 30€ jos puku ei jää heti korjaukseen.

Valitsevan tilanteen takia toivomme että tulet sovituksiin yksin mutta voit toki ottaa yhden seuralaisen mukaan katsomaan sovitusta jos haluat.

Olemme auki ilman ajanvarausta ti-to klo 12-16. Ajanvarausajat ovat aukioloaikojen ulkopuolella jotta sovitus olisi mahdollisimman rauhallinen.